Fotboll. Två snabba Atlético-mål skakade liv i semifinalreturen mot Real.

Sedan dödade Iscos reducering dramatiken i derbyt.

Real Madrid får spela Champions League-final mot Juventus i Cardiff.

Det verkade som en omöjlig uppgift på förhand, men det går i alla fall inte att klaga på Atlético Madrids försök att vända på 0-3-underläget från första mötet. "Los rojiblancos" sköljde fram som en mäktig rödvit våg hemma på Vicente Calderón och utdelningen lät inte vänta på sig.

I tolfte minuten: Koke slog hörnan, Saúl Ñiguez mötte med pannan och 1-0 för Atlético.

Fyra minuter senare: Raphaël Varane fällde Fernando Torres, varpå Antoine Griezmann satte 2-0 trots att fransmannens straffspark inte höll någon högre klass.

Real var skakat, Atlético hade finalvittring. Ett mål till skulle räcka till förlängning och det fanns gott om tid.

Målsviten förlängdes

Men Real Madrid har gjort mål i 60 matcher i följd och inte nollats sedan i den första semin mot Manchester City för drygt ett år sedan. Den här kvällen växte sviten till enorma 61 matcher.

Så här gick det till:

Karim Benzema var ensam med tre Atlético-spelare nere vid hörnflaggan, men i en kombination av Benzema-briljans och huvudlöst försvarsspel lyckades anfallaren tråckla sig förbi vid kortlinjen och spela in bollen till Toni Kroos. Tyskens skott räddades av Jan Oblak, men Isco högg på returen och satte Reals så viktiga reducering i 42:a minuten.

Ridå för Atlético.

Några fler mål blev det inte och trots 1-2-förlusten är Real Madrid finalklart med 4-2 totalt.

– Jag visste att vi skulle få det tufft första 25 minuterna och de gjorde två mål. De började väldigt bra och vi mindre bra. Sedan hittade vi oss själva i slutet av första halvlek och gjorde ett fantastiskt mål, säger Real-tränaren Zinedine Zidane enligt uefa.com.

– Jag är väldigt stolt över killarna, det är en lång väg till finalen och det är inte enkelt att ta sig dit.

Fjärde raka för Real

Real har de senaste åren sett till att göra sina mindre namnkunniga Madrid-rivaler rejält tilltufsade i Champions League-spelet. Till de dramatiska finalsegrarna 2014 och 2016 och kvartsfinalsegern 2015 kan nu alltså semifinalsegern 2017 läggas.

Atlético Madrid flyttar nästa säsong till sin nybyggda arena utanför staden och får fortsätta drömma vidare om klubbens första CL-titel, Real Madrid kan se fram emot möjligheten att bli först någonsin att vinna två år i följd.

Finalen mot Juventus avgörs lördagen den 3 juni, ett möte som betyder lite extra för Zidane som har spelat i båda finalklubbarna.

– Det blir en speciell match för mig mot "Juve". Det är en klubb som var väldigt viktig för mig i min spelarkarriär, säger han enligt uefa.com.

– Men jag är tränare i Real Madrid - mitt livs klubb - och det kommer bli en fin final, det är helt klart.