Guidetti målskytt när Celta föll

Publicerad 2017-02-12

Fotboll. John Guidetti gjorde mål, men vad hjälpte väl det. Hans Celta Vigo förlorade med 2-3 borta mot Atlético Madrid efter två sena mål som gav hemmalaget segern.

Guidetti fick chansen från start i Celta och placerade säkert in 2-1 för sitt lag i den 78:e minuten, som avslutning på en kontring. Målet blev en liten revansch för det missade jätteläge han hade fått bara minuten tidigare.

Två av Atlético Madrids tre mål var riktigt snygga. Först lobbsköt Fernando Torres med ryggen mot mål in 1-1 från utkanten av straffområdet, och 2-2 kom på ett snyggt volleyskott från Yannick Carrasco i den 86:e minuten. Bara två minuter senare satte Antoine Griezmann avgörande 3-2.

Segern tar "Atleti" upp på fjärde plats i La Liga-tabellen, sju poäng bakom ledande Real Madrid. Celta Vigo ligger tia.