Larssons frispark bakom Sunderlands kvittering

Publicerad 2011-10-29

Räddade poäng hemma

Sunderland var på väg att förlora hemma mot Aston Villa efter ett drömmål av Stilian Petrov och en kalldusch i slutminuterna av Richard Dunne.

Då klev Sebastian Larsson fram och smekte fram en perfekt frispark som nådde Stephane Sessegnons panna och 2–2.

Sebastian Larssons frisparksfot är ett ständigt hot för motståndarlagen.

Mot Arsenal nyligen drog han in en otagbar pärla från nästan 30 meter, och hemma mot Aston Villa idag låg han bakom Sunderlands kvittering i den 89:e minuten med en perfekt frispark som dök in i boxen.

Petrov bakom vackert mål

Stephane Sessegnon behövde bara sätta pannan till och kvitteringen till 2–2 och matchens slutresultat var spikat.

Annars var matchens behållning Stilian Petrovs 1–0-mål för Aston Villa i den 20:e minuten. Petrov fick bollen utanför straffområdet, vände upp och stänkte in bollen klockrent i krysset från 20 meter.