Det var aldrig något snack.

Liverpool tog tag i matchen i första minuten och släppte aldrig taget.

Hodgsons mannar verkade inte sakna kapten Gerrard ett dugg.

Utskällde Glen Johnson fick en liten revansch för all kritik.

Trots avsaknaden av kaptenen Gerrard inledde Liverpool bra och pressade West Ham djupare och djupare ner i banan.

Högerbacken Glen Johnson, som fått kraftig kritik offentligt av Hodgson, verkade extra tänd. Han rusade upp och ner längs sin kant och kryddade löpningarna med fina inlägg.

Johnson gav Liverpool ledningen

I artonde minuten kom utdelningen. Glen Johnson satte själv 1-0 efter en rörig situation. Hade Torres bara fått träff på sitt volleyförsök några minuter senare hade backen noterats för en assist också.

Tvåan kom i stället på straff efter en hands. Kuyt slog den hårt, mitt i mål och Liverpool hade 2-0.

Maxi nickade in trean

Maxi kunde sedan, helt omarkerad, nicka in Paul Koncheskys perfekt slagna inlägg och matchen var avgjord.

Andra halvlek blev bara en transportsträcka till tre nya sköna poäng för Liverpool, som segar sig vidare uppåt i tabellen.

Klubben ligger nu nia, men har bara tre poäng upp till Elmanders Bolton på Champions League-plats trots fiaskoinledningen.