Stjärnans nya recept: Glutenfri mat
Publicerad 2012-02-21
Michelle Wie: ”Jag hörde historien om Djokovic"
Golfstjärnan Michelle Wie har hittat ett nytt framgångsrecept:
Glutenfri mat.
– Jag känner en stor skillnad redan efter tre veckor, säger 22-åringen, enligt AFP.
I tennisen har Novak Djokovic berättat om att han äter glutenfri mat. Djokovics framgångar har fått golfaren Michelle Wie att ta efter.
– Jag hörde storyn om hur han bytt till glutenfri mat och blivit världsetta, säger Michelle Wie på en presskonferens i Singapore på tisdagen.
Den amerikanska golfaren berättar att de nya kostvanorna har lett till omedelbara förbättringar:
– Jag är allergisk mot allt möjligt och jag har inte så bra matsmältning. Så jag tänkte att om jag tar bort gluten kanske jag mår bättre eftersom jag hört att det orsakar inflammationer. Nu är jag på vecka tre och känner stor skillnad. Mina leder är inte så stela, jag smälter maten bättre och händerna känns mindre svullna.