Dino Islamovic byttes ut i den 88:e minuten på Friends.

Samtidigt passade han på att reta han upp känslorna hos flera AIK-spelare.

– Jag hade inte bråttom, säger Kalmaranfallaren.

Följ ämnen
AIK Fotboll

Kalmar FF har haft en tung vårsäsong och låg nästjumbo i allsvenskan inför återstarten. Men mot AIK blev det tre blytunga poäng efter Robert Gojanis segermål i den 75:e minuten.

– Det var en skön känsla. Speciellt när man ser så många kalmariter som följt med upp till Stockholm. Allt vi vill är att göra dem stola, säger han och fortsätter:

– Det känns bra att lämna med tre poäng. Vi gör en bra match. Vi möter ett bra AIK som är stora och starka och jag tycker att vi gör det bra.

”Hade inte bråttom”

Dino Islamovic är inne på samma spår.

– Vår disciplin i dag var fantastisk. Vi ligger rätt defensivt nästan hela matchen, det är några gånger de hittar in. Vi hade en tuff period efter 1-1, men Romario kommer in och lugnar ner spelet. Vi är bra på att lugna ner bollen och jag tycker inte att de har några chanser efter att vi gör 2-1, säger han.

Islamovic retade upp hemmalaget när han klev av i den 88:e minuten. Flera AIK-spelare var framme och föste anfallaren mot sidlinjen.

– Jag tror att de ville att jag skulle snabba på, men jag tror att de hade gjort samma sak om de hade haft ledningen med 2-1. Jag gick ju bara av, man måste ju inte springa av. Det gick inte så långsamt, eller? Jag hade inte bråttom, säger Islamovic som fick höra några väl valda ord.

– De sa jävligt mycket, men jag lyssnade inte.