Zlatans barn stal showen på läktaren

Publicerad 2014-04-05

Måttligt intresserade trots krossen

Pappa Zlatan Ibrahimovic hade en lugn dag på jobbet.

"Ibras" avslappnade ungar, Maximillian och Vincent, stal showen när PSG vann mot Reims med 3-0.

– Vad gjorde föräldrar innan ipad fanns, frågade sig TV4-experten Martin Åslund.

Suveräna PSG tog en komfortabel seger mot Stade Reims. Parislaget vilade flera spelare och kom till spel med ett reservbetonat lag på Parc des Princes.

Inför avsparken zoomade tv-bilderna in en lättsam Zlatan Ibrahimovic på VIP-läktaren som vinkade till publiken i solskenet.

Med sig hade den lårskadade Zlatan även sina två barn, Maximillian och Vincent.

Sov när Cavani målade

Men båda sönerna var måttligt intresserad av matchen, något som tv-producenten noterade och ständigt visade bilder på.

Vincent, 5, satt uppslukad av sin ipad och storebrodern Maximillian, 7, sov mot pappans axel under delar av matchen – något som fick TV4-experten Martin Åslund att reagera.

– Vad gjorde föräldrar innan ipad fanns, undrade Åslund i TV12.

Efter självmålen: "Vem har köpt honom?"

När Edinson Cavani smällde in ledningsmålet i 43:e matchminuten satt de helt obrydda barnen och skapade en skön kontrast till tusentals jublande fans. I andra halvlek utökade PSG, som kontrollerade matchen fullständigt, sin ledning när Aissa Mandi gjorde två självmål i andra halvlek.

– Hade det där varit i Italien hade det spekulerats nu kan jag säga; "Vem har köpt honom?". Jag undrar vad han tänker på när man kommer hem en sådan här kväll, säger Martin Åslund.

Med tio minuter kvar av matchen och de tre poängen i hamn, lämnade Zlatan arenan och kostade på sig att ta en liten löptur ned i arenans katakomber.

PSG står nu på 79 poäng och är 16 poäng före Monaco i Ligue 1.