Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-11-13

Frustration efter att Juventus missat chansen att haka på i toppen

Juventus och Roma hade chansen att haka på i den absoluta toppen i Serie A.

Men matchen slutade 1-1.

På tilläggstid blev frustrationen tydlig då Juve-försvaren Giorgio Chiellini vägrade att lämna planen trots att han blödde ymnigt från huvudet.

Juventus och Roma hade chansen att haka på den absoluta toppstriden i lördagkvällens möte. Men de tog inte chansen. Matchen slutade 1-1 och de stora vinnarna fanns inte på plan.

Däremot lär det ha knutits en och annan näve hos Romas lokalkonkurrent Lazio, tvåa i ligan, och i Zlatans Milan, som ligger etta inför söndagens superderby mot Inter.

Iaquintas akrobatnummer gav 1-0

Efter 35 minuter gav Iaquinta Juventus ledningen med en akrobatisk volley. Men innan halvleken var över hade Roma kvitterat då Totti satte 1-1 på straff på tilläggstid.

Fyran Juventus har nu tre poäng upp till Milan, som har en match mindre spelad. Roma, på en sjätte plats, ligger fyra bakom. Även Roma har spelat en match mer än topp-tre-lagen.

Tumult när Chiellini började blöda

På tilläggstid inträffade något märkligt.

Juventus tuffe försvarare, Giorgo Chiellini var bandagerad efter att ha fått en smäll på huvudet. Såret gick upp och han började blöda ymnigt.

Domaren försökte få landslagsbacken av plan. Då utbröt ett smärre tumult eftersom försvararen inte alls var intresserad av att gå till sidlinjen.

Till slut blev han tvungen att ge sig.

Sekunder senare blåste domaren av. Efter matchen gick Chiellini fram till domaren och gestikulerade upprört.