Nu är även Cristiano Ronaldo historisk

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-09-23

Portugisen gjorde som Zlatan – blev målskytt igen

Cristiano Ronaldo har slagit till – igen.

Precis som Zlatan Ibrahimovic har Real Madrids supervärvning gjort mål i sina fyra första ligamatcher.

– Jag är otroligt lycklig över segern och för att jag fortsätter göra mål, säger CR9.

”Ibra” skrev klubbhistoria för sitt Barcelona när han i går kväll gjorde mål i fjärde raka ligamatchen.

Cristiano Ronaldo vill uppenbarligen inte vara sämre.

Det dröjde bara två minuter innan portugisen gjorde 1–0-målet borta mot Villarreal. Ronaldo avslutade en rush med ett distinkt skott, som ställde Diego Lopez i målet.

Kaká avslutade

Real Madrid fick sedan en ganska lugn resa, mycket på grund av att hemmalagets Gonzalo Rodriguez blev utvisad redan i den 35:e minuten.

Ett annat dyrt nyförvärv, brassen Kaká, fastställde slutresultatet till 2–0 på straff i den 73:e minuten.

– Villareal är ett lag som har mycket boll och som är svåra att möta på deras hemmaplan. Men i andra halvleken, efter Kakás mål, blev det lugnare, säger Cristiano Ronaldo till Marca.

Efter fyra omgångar i den spanska ligan toppar – inte oväntat – Barcelona och Real Madrid tabellen. Båda lagen är utan poängförlust så här långt.