Theo Walcott målskytt direkt i comebacken efter skada

Inbytt i den 69:e minuten, målskytt i den 75:e.

Theo Walcott slog till direkt i comebacken när Arsenal krossade Blackburn.

Walcott.

Arsenal lekte till slut hem segern mot Blackburn och segersiffrorna skrevs till förkrossande 6–2.

Trots det var faktiskt Blackburn i ledningen – två gånger om. Steven Nzonzi nickade in 1–0 och David Dunn sköt 2–1.

Men det hjälpte ju föga när Arsenal trampade gasen i botten och körde över motståndet i den andra halvleken.

Comeback av Walcott

Thomas Vermaelen, Robin van Persie och Andrej Arsjavin var målskyttarna i den första halvleken och Cesc Fabregas dundrade in 4–2 från distans i den 57:e minuten.

Med 20 minuter kvar bytte så Arsene Wenger in Theo Walcott, som därmed gjorde säsongspremiär efter sin skada.

Och det dröjde bara sex minuter innan Walcott pricksköt in 5–2 intill den bortre stolpen. Nicklas Bendtner avslutade målskyttet med sitt 6–2-mål.

– Jag är nöjd med lagets prestation. Men du kan alltid spela bättre. Det här var bara en match i mängden i jakten på titeln, säger Fabregas till AP.