Omdiskuterad situation när Real vann med 3-0

Levantes mittback David Navarro gick in med full kraft på Cristiano Ronaldo och fick rött kort direkt.

Då rasade tränaren Joaquín Caparrós och hamnade i het ordväxling med Madrid-fansen.

– Den typen av röda kort påverkar vår liga, säger Caparrós.

Levantetränaren reagerar efter röda kortet.

Stjärnspäckade Real Madrid hade inga problem mot formstarka Levante.

Cristiano Ronaldo inledde målskyttet på nick i första halvlek.

Ytterbacken Marcelo kunde sedan öka på ledningen med ett vackert skott i den 49:e matchminuten.

Levante spelade stundtals tufft – men den mest omdiskuterade situationen kom 20 minuter in i andra halvlek. Då tacklades stjärnan Ronaldo hårt bakifrån av Levantes mittback David Navarro.

Protesterade

Ronaldo vred sig i plågor och domaren var snabb med att plocka upp det röda kortet – trots vilda protester från Levantes spelare.

– Det fanns 12 fula situationer, men vi fick avsluta matchen en man kort, säger Caparrós.

Argast i Levantelägret var tränaren Joaquín Caparrós.

Men yviga gester visade tränaren vad han tyckte om domslutet.

Han hamnade dessutom i häftig ordväxling med två Real-fans iförda Sergio Ramos- och Cristiano Ronaldo-tröjor.

– Den typen av röda kort påverkar vår liga. Men jag ville inte att snacket i omklädningrummet skulle handla om att klaga på domaren, säger Caparrós.

Hyllade atmosfären i Madrid

Slutresultatet, 3-0, fastställdes efter Nikos Karabelas självmål tio minuter före slutsignalen.

Real Madrid toppar nu La Liga med 67 poäng – tre poäng före rivalen Atlético Madrid och fyra poäng före Barcelona.

– Vi är i en bra position i ligan och i Champions League Atmosfären är bra och vi måste fortsätta så, säger Madrid-tränaren Carlo Ancelotti.