Mot Bayer Leverkusen slog Zlatan Ibrahimovic till med ett drömmål som fick engelske kommentatorn Stan Collymore att på nytt vråla av glädje.

”Jag kanske måste ge Zlatan en till manskrav i kväll”, skrev Collymore på twitter och syftade till när han halvt spårade ur i kommentatorsbåset efter PSG-stjärnans drömcykelspark mot England på Friends Arena.

Mot Tolouse, i ligan, klev svensken fram igen.

Dunkade in en straff

I den 32:a minuten gjordes Ezequiel Lavezzi ner bakifrån av Uros Spajic och domaren pekade på straffpunkten. ”Ibra” tog i vanlig ordning hand om straffen – och satte den lågt nere till höger. Hans 20:e ligamål den här säsongen.

Fullbordade hattrick

Precis innan paus gjorde Wissam Ben Yedder 1-1. Sedan klev tidigare nämnde Ezequiel Lavezzi fram och satte 2-1 innan Zlatan Ibrahimovic återigen tog över show och rampljus.

Med 20 minuter kvar att spela nickade en felvänd ”Ibra” in 3-1-målet på nyförvärvet Yohan Cabayes frispark.

– Cabaye är en bra spelare som börjar komma in i vårt spel, säger Zlatan.

Wissam Ben Yedder reducerade till 3-2, men i slutet av matchen fick PSG en ny straff. Den här gången missade Zlatan, men petade själv in returen fram till 4-2.

Det var hans 22:a ligamål för säsongen och totalt har 32-åringen nu gjort 37 mål – alla tävlingar inräknade – den här säsongen.

– Det har gått mycket bra hittills, men jag vill inte tänka på det utan i stället fortsätta vara fokuserad på min uppgift, säger han via sin app.