Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-09-22

Ngog segerskytt för Pool – Arsenal vidare i Ligacupen

Liverpool kom undan med blotta förskräckelsen mot Leeds i Ligacupen.

Även Arsenal är vidare, efter att ”Young Guns” slog ut Jonas Olssons West Bromwich.

Leeds må ligga två divisioner under storklubben Liverpool, men i kvällens match i Ligacupen var det Premier League-laget som fick slita hårt för segern.

Leeds anfallare Jermaine Beckford hade ett par riktigt heta chanser att ge sitt lag ledningen. Dessutom fick League One-laget ett mål felaktigt bortdömt för offside i den 13:e minuten.

Arsenal vidare

Till slut var det dock Pool som gick segrande ur matchen. Anfallaren David Ngog fick tag i bollen i straffområdet, vände snabbt och rullade in bollen i bortre hörnet.

Även Arsenal är vidare till nästa omgång. Arsène Wenger mönstrade ett starkt reservbetonat lag mot Jonas Olssons WBA.

Sanchez Watt gjorde första målet och Carlos Vela drog in 2–0 i den 76:e minuten.