Byttes ut i halvtid

Lionel Messi, 25, avslutade den första halvleken utanför spelet.

I halvtid bytte tränaren Tito Vilanova ut argentinaren.

Enligt BBC har han skadat baksidan av låret.

Med några minuter kvar av den första halvleken gick Lionel Messi i djupet och sköt in 1-0 bakom PSG:s målvakt Salvatore Sirigu. Men den första halvleken avslutades med oro för argentinaren.

Strax efter målet fick Messi bollen till höger utanför PSG:s straffområde, avancerade in mot mitten och sköt med vänstern. Samtidigt som han drog i väg skottet fick han en tackling av Thiago Silva och såg ut att få en smäll mot knäet.

Såg ut att vilja byta

Under de sista minuterna av halvleken gick Messi runt på mittplan, han medverkade inte i spelet. Han gick fram till tränaren Tito Vilanova och såg ut att vilja byta, men tränaren vinkade att han skulle fortsätta.

I halvtid byttes Messi ut mot Cesc Fabregas. Enligt BBC rör det sig om en lårskada.

25-åringen ska genomgå undersökningar på i morgon. Det är första gången på fem år som Messi startar i en match, men inte är med på planen när den andra halvleken drar igång.

Matchen slutade 2-2.