Två svenskar utslagna

Kim Källströms Lyon och Dusan Djurics FC Zürich är klara för spel i Champions League.

Det är även Debrecen, som tidigare slog ut Kalmar FF i kvalet.

Kim Källström.

Det blev inga större sensationer i kvällens Champions League-kval. Samtliga lag som hade en ledning att gå på från det första mötet, tog också hem den sammanlagda segern.

Det innebar att Atletico Madrid slog ut Mattias Bjärsmyrs Panathinaikos. Den svenske mittbacken satt på bänken under hela matchen.

Djurics Zürich vidare

Kim Källström blev utbytt i den 80:e minuten i Lyons 3–1-seger borta mot Anderlecht. Den franska klubben gick vidare efter hela 8–2 sammanlagt.

Även Dusan Djuric – som blev utbytt efter 78:a minuter – och hans FC Zürich spelar i Champions League den här säsongen. Zürich slog ut Ventspils med sammanlagt 5–1.

Däremot är Eddie Gustafssons Salzburg utslaget. Det blev förlust med 2–1 hemma mot Maccabi Haifa.