Dagens namn: Elise, Lisa

Djurgårdens poängsvit bruten

Publicerad 2013-10-30

Zabel: "Ger oss själva inte chansen"

Inför onsdagens match mot Oskarshamn hade Djurgården tagit poäng i sina 11 senaste matcher. Oskarshamn kunde efter en vinst med 4-3 bryta den sviten.

Trots att det var Djurgården som vann skottstatistiken med 14-6 efter den första perioden var det Oskarshamn som ledde matchen. I den andra perioden fortsatte hemmalaget att vara effektiva och inför den tredje perioden ledde laget med 3-0. Det såg tufft ut för Djurgården som dock gjorde match av det hela.

Svit bruten för Djurgården

Laget reducerade två gånger om i den tredje perioden innan Oskarshamn utnyttjade ett powerplay. Djurgården gav dock inte upp och kunde reducera ytterligare en gång men närmare än så kom inte laget.

– Vi kom hit och spelar i en period, då blir det som det blir. Vi ger oss inte själva chansen och vi tar skitutvisningar, säger Djurgårdens tränare Tony Zabel till S24.

I och med förlusten bryts Djurgårdens svit där de har tagit poäng i sina 11 senaste matcher.