detroit-glädje Henrik Zetterberg och hans lagkamrater.

Mästaren Detroit har hittat segerreceptet igen.

I natt kom tredje raka segern när Atlanta besegrades 5-3.

Och Henrik Zetterberg gjorde två av lagets mål.

Atlanta blev långa stunder utspelat i Joe Louis Arena. Henrik Zetterberg inledde målskyttet redan efter 02.12 i den första perioden efter ett effektivt power play.

Svenskens andra mål - en retur - innebar 4-1 i slutet av den andra perioden. Även det målet kom med en spelare mer på isen.

Annars handlade det mycket om slovaken Marian Hossa. Den forne Atlanta-spelaren var den främsta anledningen till att hans gamla lag förlorade. Hossa gjorde liksom Zetterberg två mål - plus ett assist - och blev vald till matchens lirare.

– Vi har sett honom göra det mot oss, så det var skönt att se honom göra det för oss. Han har haft många matcher i karriären där han gjort mer än ett mål. Vi är självklart glad att han spelar för oss nu, sa Henrik Zetterberg om lagkompisen Hossa.

Trots 4-1 efter två perioden blev det lite nerv i den sista perioden. Atlanta reducerade både till 2-4 och 3-4 innan Daniel Cleary satte 5-3 i tom kasse med halvminuten kvar att spela.

Ottawa förlorade hemma mot 2007 års mästare Anaheim. Samuel Påhlsson gjorde 3-0 för ankorna som senare också blev 4-0 i slutet av den andra perioden.

Men i den sista perioden ryckte hemmalaget upp sig och reducerade tre gånger inom loppet av fyra minuter. Daniel Alfredsson gjorde 1-4-målet.

Men Senators kom inte närmare och Anaheim, som inledde säsongen uselt, tog nu tredje segern på de senaste fyra matcherna.

– Vi försökte mycket och vi jobbade hårt, sa Anaheims coach Randy Carlyle efter 4-3-segern.

Ottawas kapten Daniel Alfredsson var nöjd med målvakten Alex Aulds insats trots fyra insläppta mål.

– Han spelade stabilt. Första målet kan du inte göra något åt. Det andra vet ingen vad som hände. Det tredje var en öppen kamp framför målet. Han spelade stabilt, inget snack om saken, sa Alfredsson till AP.

New Jersey såg ut att ta ytterligare en seger på hemmaplan mot Philadelphia. Men 3-2 efter första perioden förvandlades till 3-6 under de nästkommande två perioderna.

Lagen möts tidigt i kväll igen - denna gång i Flyers hemmarink.

Los Angeles imponerade och tog en klar 4-0-seger borta mot St. Louis. Kings rookie Oscar Möller spelade i drygt tolv minuter, men noterades inte för några poäng.

Florida stod för en lite skräll när laget besegrade San Jose hemma med 4-3.