Sidney Crosby och Jevgenij Malkin bildar kramring efter ett mål mot Flyers.

Fjolårsfinalisten Pittsburgh visar storform direkt.

När slutspelet inleddes i natt vann laget enkelt mot Philadelphia med 4-1.

Och det var superstjärnorna Sidney Crosby och Jevgenij Malkin som glänste mest.

– Viktigt att få en bra start, sa Crosby.

Detta var en repris på fjolårets final i Eastern Conference – en serie som Pittsburgh vann med 4–1 i matcher.

Och sett till matchbilden i natt kan det mycket väl bli något liknade i år.

Pittsburgh dominerade inför ett fullsatt Prudential Center och tog framför allt vara på bortalagets misstag.

Penguins stjärnor och nyckelspelare imponerade mest.

”Viktigt med en bra start”

Både kaptenen Sidney Crosby och poängligavinnaren Jevgenij Malkin noterades för ett mål och en assist samtidigt som målvakten Marc-Andre Fleury spelade stabil och räddade 26 skott.

– Det var viktigt att få en bra start. Vi vill verkligen vara tuffa hemma och etablera ett bra spel direkt, sa Sidney Crosby som gjorde matchens första mål redan efter knappt fem minuters spel.

Jevgenij Malkin passade fram till Crosby som styrde in pucken, men målet godkändes inte förrän domaren kollat in videoreprisen.

Direkt i inledningen av den andra perioden ökade Tyler Kennedy på till 2-0 och i den sista perioden punkterades matchen definitivt när Malkin och Mark Eaton satte varsin puck i nät.

– De spelade med mer intensitet än vad vi gjorde, konstaterade Philadelphias Mike Knuble.