Challe Berglund lyrisk efter Timrås poäng mot Frölunda

Timrå fortsätter att visa kanonform.

I kväll blev det en ny poäng, borta mot Frölunda.

– Ruggigt bra gjort, säger Timråtränaren Challe Berglund till ppv.

Med 13 poäng på de sex senaste matcherna är Timrå seriens just nu formstarkaste lag. I kväll lyckades Timrå komma tillbaka och kvittera mot Frölunda, med drygt sex minuter kvar att spela.

– Mycket bra gjort. Vi vägrar förlora. Det är förbannat bra krigat av oss och ruggigt bra gjort, säger en minst sagt nöjd Challe Berglund till ppv.

Tät match

Frölunda–Timrå blev en tät historia. Mikael Johansson kanonsköt 1–0 till hemmalaget efter knappt tre minuter i andra perioden. Magnus Pääjärvi-Svensson kvitterade dock omgående.

Timrå kopplade sedan ett litet grepp när Petr Caslava gjorde 2–1 tidigt i tredje perioden. Den här gången var det Frölunda som svarade snabbt (målet av Janne Niskala).

Sju minuter in i tredje gjorde Fredrik Pettersson 3–2 till hemmalaget. En ledning som stod sig till den 13:e minuten, då Björn Svensson kvitterade.

– Dom gör mål sin enda chans i tredje perioden, säger Frölundas tränare Ulf Dahlén till ppv.