Sportbladets Spel har startat en läsarhörna där Du själv kan skicka in din egen otroliga spelhistoria.

Här nedan följer några bidrag från läsarna.

En öl gav 56 000 kronor

Vi var ett gäng kompisar som skulle gå på O´learys och äta en bit mat samt njuta av lite fotboll på storbilds-TV. Innan dess sprang vi förbi en spelbutik för att eventuellt ha tur och dryga ut lönekontot lite. Vi spelade friskt på både stryktipset och bomben, en del egna rader och en del med hjälp av Xperten. En av Xpertens bomben-kuponger var lite "vild" och vi skrattade glatt och sa att den var omöjlig.

De tre matcherna var: Chelsea–Manchester City, Reading–Newcastle och Manchester United–Middlesbrough.

Otroligt nog flöt allt på rätt fint med målen men med cirka tio minuer kvar trodde jag att allt var kört så jag erbjöd min kompis att köpa in sig på min kupong. Kostnaden var lite skämtsamt en stor stark.

Han skrattade och sa: ”Visst, jag kan väl köpa en öl till dig”.

Sista minuterna av dessa matcher blev riktigt nerviga. Vi tittade på Chealsea–Manchester City på en skärm och Manchester United–Middlesbrough på en annan. Den sista matchen hade vi ingen koll på.

I 85:e minuten gjorde United det 4–1-målet vi behövde och på övertid gjorde Chelsea sitt sjätte mål mot City. Det senare var otrolig med tanke på den fina säsongstarten, då serieledande, City haft.

Helt plötsligt dunkade hjärtat hårt och vi alla undrade hur den sista matchen slutat.

Jag sprang fram till en tv-skärm som visade texttv-sidan med stryktipsraden och precis då ändras färgen på texten och jag ser att matchen är slut: 2–1 till Reading (mål i 84:e minuten).

Jag sträcker armar i luften och min kompis springer över hela lokalen för att se om det är sant.

Chelsea–Manchester City 6–0

Reading–Newcastle 2–1

Manchester United–Middlesbrough 4–1

Alla matcher sitter och vi jublar som om vi vunnit VM-guld innan vi ens vet vad utdelningen är. Det var ju bara den förstnämnda matchen som det var högt odds på och det gav oss sammanlagt 112 000 kronor.

Spännade, nervigt och roligt var det och jag vet inte om det var min öl som blev dyr eller om min kompis köpte en storvinst billigt.

/ Laszlo

Kunde varit en rik student

Som student har man som sagt inte mycket pengar att leva för så jag tog in princip alla min sista pengar, cirka 1 000 kronor, och tippade två långenrader.

Satt och rättade vid tv:n och hade en match kvar på båda och det var samma, resten hade jag prickat in.

Matchen var en handbollsmatch, mitt lag ledde med 27-25, och jag vågade inte titta på text-tv:n även om det såg solklart ut. Fem minuter senare när jag tittade igen stod det 27-27 och matchen var slut.

Jag skrek av ilska, slängde saker och svor. Vinsten hade blivit 8 000 kronor men jag kommer aldrig att glömma den dagen jag kunde ha varit en rik student.

/ Daniel

Helgen blev räddad

Fick in topptipset som gav 18 000 kronor på grund av att Arsenal gjorde mål i sista sekund på en hörna! Det tackar man för så klart. Så var den helgen räddad.