Dagens namn: Martin, Martina
Det senaste om Bakverk. Läs nyheter, artiklar och se tv-klipp om Bakverk på Aftonbladet.se.
17 JUNI MIN EKONOMI
arrow GÄVLE. Trots sin unga ålder har 24-åriga Tova Pernu redan uppfyllt sin barndomsdröm: Att driva sitt eget bageri.
3 MAJ AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Catarina König visar hur du bakar en kladdkaka med kokos och toppar med fluffig chokladmousse och färska hallon.
arrow Gör en krispig god kaka med hjälp av popcorn, jordnötter och marshmallows
2 MAJ AFTONBLADET TV NYHETER
26 FEBRUARI AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Brownies – enkelt att baka och gott till fikat
19 FEBRUARI AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Knäckig äppelpaj med krämig vaniljsås
29 JANUARI AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Muffins – så bakar du dem enkelt och snabbt
26 JANUARI AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Simon Lindgren fixar lyxiga lakritssemlor och kanelbullesemlor på konditori Ritorno i Stockholm.
23 OKT 2023 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Andréa Brändström och Fredrika Hartzell visar hur du kan laga den klassiska napoleonbakelsen. En elegant och läcker efterrätt som imponerar vid varje tillfälle!
arrow Cecilia lär oss hur man gör hemlagade friterade munkar, fyllda med en silkeslen karamelliserad kardemummakräm och syrlig hallonsylt. Cecilia ger sina bästa tips när du friterar hemma och hur du får till detta delikata bakverk på bästa sätt.
arrow Cecilia bakar en riktig publikfavorit- pekanpaj. Vi lär oss hur man gör det perfekta knapriga pajskalet, och får se hur man gör en riktigt god kolafyllning med pekannötter. Cecilia toppar den goda pajen med en uppvispad kolasmetana och hallon.
arrow Cecilia gör en riktig chokladbomb. Basen är en chokladig browniebotten, som toppas med knaprig seg hasselnötskola, och i avsnittet får du även se hur man gör den godaste mjuka chokladganachen.
arrow Vi får följa med Cecilia när hon gör riktigt god hemlagad glass. Cecilia visar oss hur man gör en pistagekräm som kan användas till flera olika bakverk, och idag smaksätter hon sin glass-smet med den lena krämen. Hon lär oss tekniker så att alla kan göra glass hemma!
25 SEP 2023 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Baka en kaka i en mugg – enkelt och gott
13 SEP 2023 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Knepen som gör kanelbullarna saftiga och goda
31 AUG 2023 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Camilla Hamid bakar härligt sega kolakakor
27 AUG 2023 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow En kladdkaka i muffinsform med vaniljsmak och en gömma av sylt
29 JUN 2023 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Steg för steg hur du gör en enkel och snabb råkräm eller vaniljsås.
31 MAJ 2023 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Gröp ur citroner och fyll med en krämig och sötsyrlig kräm.
16 MAJ 2023 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Snabbt och superfräscht. Minimalt med förberedelser.
11 MAJ 2023 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Kan du inte bestämma vilka sorts chokladbollar du ska göra? Med det här receptet har du samma grundsmet – tre olika smaker!
10 MAJ 2023 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Rulla goda chokladbollar med kokos eller pärlsocker.
6 MAR 2023 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Dammsugare eller punschrullar är enklare att baka än man kan tro, och goda blir de också.
27 FEB 2023 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Enkla sättet att baka wienerbröd
20 FEB 2023 AFTONBLADET TV NYHETER
arrow Semla i form av rulltårta är minst lika gott som klassiska bakverket. Fyll med mandelmassa och toppa med grädde.
9 FEB 2023 NYHETER
arrow Fem gräddiga plus eller en överkorsad semla? Betyget kan få ödesdigra konsekvenser för försäljningen, menar bagerierna i…
1
2
>