Dagens namn: Martin, Martina
arrow I Aftonbladets vinskola går vinexperten Sarah Lindstrand Mboge igenom hur mycket socker det finns i olika sorters champagne.
arrow Sommelieren Sarah Lindstrand Mboge visar hur man väljer rätt vinglas.
arrow Allt du behöver veta om pet nat-viner – bland det trendigaste du kan dricka.
arrow Godares sommelier tipsar om favoriterna du inte få missa.
arrow Vilket rödvin väljer du till sommarens alla varma grillkvällar? Sarah Lindstrand Mboge listar fem sorter du bara måste testa.
arrow Aftonbladets vinexpert Sarah Lindstrand Mboge guidar dig rätt i vinvärlden
arrow Vilken vinöppnare är egentligen bäst? Vinexperten Sarah Lindstrand Mboge visar hur man öppnar vinflaskan enklast.
arrow Sommelieren Sarah Lindstrand Mboge har valt ut fem roséviner du bara måste testa i sommar.
arrow Vilken vinöppnare är egenrligen bäst? I Aftonbladets vinskola visar vinexperten Sarah Lindstrand Mboge hur man öppnar vinflaskan enklast.
arrow Vinskolan: Vinexperten tipsar om de trendigaste druvorna!
arrow Vad är sant och falskt med rosévin? Vinexperten Sarah Lindstrand Mboge reder ut!
arrow Här berättar Aftonbladets vinexpert Sarah Lindstrand Mboge, sommelier, hur du ska göra för att få gott vin på restaurangen.
arrow Sommelier Sarah Lindstrand Mboge svarade på läsarnas frågor
arrow Hur smakar ett defekt vin? Hur mörkt ska ett gammalt vin vara? Sarah Lindstrand Mboge visar hur man enkelt smakar av vin för bästa upplevelsen.
arrow Sommelieren Sarah Lindstrand Mboge visar hur vinet får mer doft och bättre smak.
arrow Sommelieren Sarah Lindstrand Mboge: "Så gör du för att behålla bubblorna"
arrow Hur smakar ett defekt vin? Hur mörkt ska ett gammalt vin vara? I Vinskolan visar sommelieren Sarah Lindstrand Mboge hur man enkelt smakar av vin för bästa upplevelsen.
arrow Hur mycket vin ska man egentligen hälla i glaset? Sommelieren Sarah Lindstrand Mboge reder ut
arrow Sommelieren Sarah Lindstrand Mboge guidar om vin i Aftonbladets nya vinskola
arrow Sommelieren Sarah visar hur man snabbt får viner att öppna upp sig och smaka godare
arrow Har mörka roséviner sämre kvalitet? Ska det rosa vinet alltid drickas ungt – och passar det verkligen inte till mat?
arrow Tacosen är kryddig, crème fraichen syrlig, majsen söt och osten salt. Så hur matchar man rätt vin till maten?
arrow Få rätter fångar sommarkänslan lika fint som en toast skagen. Men vad ska man dricka till? Sommelieren ger tips.
arrow Blir det fisk och skaldjur i helgen? Kanske en krämig hummersoppa? Då har Sarah Lindtsrand Mboge bästa vintipsen till dig!
arrow Vinexperten Sarah Lindstrand Mboge svarar på vanliga frågor om sulfiter.
arrow Sommelieren Sarah Lindstrand Mboge svarar.
<
1
2
3
4