Biff Rydberg med en twist
Publicerad 2015-12-18
Recept från Coop Hälsokasse. Beställ Hälsokassen idag på bit.ly/coophälsokasse – du får 100 kr rabatt när du anger "Viktklubb" i samband med köpet!
Biff Rydberg med en twist
Ingredienser för 4 portioner (399 kcal per portion)
1 tsk olivolja
20 g riven pepparrot
4 st äggulor
Salt & peppar
500 g ryggbiff
0,5 msk olivolja
300 g vitkål
4 st gula lökar
500 g potatis
Gör så här
1. Tärna potatisen och skär vitkål och lök i liknande stora bitar.
2. Hetta olja i en stekpanna och stek potatis och vitkål tills potatisen är mjuk. Salta och rör då och då. Lägg åt sidan och täck med folie.
3. Bryn löken i olja i samma panna och lägg åt sidan och håll varmt.
4. Hetta upp stekpannan ordentligt och stek köttet i omgångar. Stek hastigt för en rosaröd mitt. Salta och peppra.
5. Servera med rå äggula och toppa med riven pepparrot.