Matlagning med magi – enkla och goda smaker
Kockarna Linn Söderströms och Marion Ringborgs kokbok
Publicerad 2020-08-12
Recepten ska vara enkla och maten härlig att äta tillsammans. När kockarna Linn Söderström och Marion Ringborg upptäckte att de har samma tankar om mat kom de på att de ville göra en kokbok ihop. I Snacks, sallad, pasta & dessert har de samlat sina bästa recept.
Kockarna Linn Söderström och Marion Ringborg vet hur de vill att maten ska upplevas – det ska vara naturligt, enkelt, smakrikt och otvunget.
I nya kokboken Snacks, sallad, pasta & dessert har de samlat recept som inte är onödigt krångliga utan bara härlig att äta tillsammans. Smakerna ska vara ärliga och råvarorna ska få ta plats.
I boken hittar du bland annat lättlagade mingelrätter och pasta som är väl värd att göra från grunden. Här bjuder Linn Söderström och Marion Ringborg på några av sina läckra recept.
Gnudi i vitlöksbuljong
Gnudi är pastabollar fyllda med ricotta, men ingen kan gissa hur du gjort de goda perfekt runda bollarna.
Pappardelle med kikärtor, citron och pecorino
Hemgjord pasta när den är som bäst. Kikärtor är proteinrikt och passar bra till pasta.
Gröna bönor, sesamfrön, chiliflakes & gräddfil
Ät bönorna som de är eller smaksätt med het chili och krämig gräddfil.
Fyllda potatisar med rökt fisk och crème fraiche
Ett lite matigare tilltugg som är salt , rökigt och krämigt. Rökt fisk är perfekt att använda till röror till potatis.
Eldost med dadlar och chiliolja
Eldost är det svenska svaret på halloumi. Här har chiliolja och dadlar fått fart på den goda osten.
Linn Söderström och Marion Ringborg med sin nya kokbok Snacks, sallad, pasta & dessert, Natur och kultur.