Hoppa till innehållAftonbladet

Imorgon Chokladens dag

Matlagning med magi – enkla och goda smaker

Kockarna Linn Söderströms och Marion Ringborgs kokbok

Publicerad 2020-08-12

Kockarna Linn Söderström och Marion Ringborg.

Recepten ska vara enkla och maten härlig att äta tillsammans. När kockarna Linn Söderström och Marion Ringborg upptäckte att de har samma tankar om mat kom de på att de ville göra en kokbok ihop. I Snacks, sallad, pasta & dessert har de samlat sina bästa recept.

Kockarna Linn Söderström och Marion Ringborg vet hur de vill att maten ska upplevas – det ska vara naturligt, enkelt, smakrikt och otvunget.

I nya kokboken Snacks, sallad, pasta & dessert har de samlat recept som inte är onödigt krångliga utan bara härlig att äta tillsammans. Smakerna ska vara ärliga och råvarorna ska få ta plats.

I boken hittar du bland annat lättlagade mingelrätter och pasta som är väl värd att göra från grunden. Här bjuder Linn Söderström och Marion Ringborg på några av sina läckra recept.

Gnudi i vitlöksbuljong

Gnudi är pastabollar fyllda med ricotta, men ingen kan gissa hur du gjort de goda perfekt runda bollarna.

Gnudi i vitlöksbuljong

Pappardelle med kikärtor, citron och pecorino

Hemgjord pasta när den är som bäst. Kikärtor är proteinrikt och passar bra till pasta.

Pappardelle med kikärtor, citron och pecorino

Gröna bönor, sesamfrön, chiliflakes & gräddfil

Ät bönorna som de är eller smaksätt med het chili och krämig gräddfil.

Gröna bönor, sesamfrön,chiliflakes & gräddfil

Fyllda potatisar med rökt fisk och crème fraiche

Ett lite matigare tilltugg som är salt , rökigt och krämigt. Rökt fisk är perfekt att använda till röror till potatis.

Fyllda potatisar med rökt fisk och crème fraiche

Eldost med dadlar och chiliolja

Eldost är det svenska svaret på halloumi. Här har chiliolja och dadlar fått fart på den goda osten.

Linn Söderström och Marion Ringborg med sin nya kokbok Snacks, sallad, pasta & dessert, Natur och kultur.

Följ ämnen i artikeln