Hoppa till innehållAftonbladet

Idag Smörgåstårtans dag, imorgon Ostkakans dag

Nudelwok med asiatiska smaker

Nudelwok, perfekt för grönsaksslattar.

Nudelwok med asiatiska smaker är den perfekta resträtten! I Hanna Olvenmarks fräscha recept på nudelwoken används grönsaker, sojafärs och risnudlar, men egentligen kan du ha nästan vad som helst i. Ett utmärkt sätt att ge broccoli- eller grönkålsstjälkar ett värdigt slut.

Nudelwok med asiatiska smaker

  • Ingredienser

  • 1 paket nudlar, 250 g/paket (välj risnudlar för veganskt)
  • 1 msk soja
  • 1 tsk sambal oelek
  • 3 vitlöksklyftor
  • olja, att steka i
  • 2 cm färsk ingefära
  • 2 morötter
  • 1 paprika
  • 200 g vitkål
  • 125 g sojafärs, ett paket/125 g

Gör så här

Följ ämnen i artikeln