Hoppa till innehållAftonbladet

Idag Smörgåstårtans dag, imorgon Ostkakans dag

Lottas läckra påskbuffé

Uppdaterad 2020-04-03 | Publicerad 2007-03-31

På Lotta Voltaires påskbuffé finns förstås lax, lamm och ägg.
Men på ett nytt fantasifullt sätt.

– Jag älskar påsken, den handlar om mat utan alltför många krav och traditioner, säger Lotta Voltaire.

Låt dig inspireras!

Lotta Voltaire är kokboks-författare, har bageri och driver krog.

Recept: Lotta Voltaire

Foto: Sara Ringström

Påsklamm med grillade citroner och grönsaker

Vårpotatis med krispig sockerärta och dill

Ryska ägg med tångkaviar

Påskhönans bröd

Ägg i vårdräkt

Brietårta med rädisa

Tårta på omeletter med örtfärskost och lax

Grissini buntade med eukalyptuskvistar

Filoknyten med mangold och lax

Curryägg på knäcke

Harissadip

Glasscitroner

Chokladtårta

Citronmarängpaj

FÖR HELA BUFFÉN BEHÖVS DETTA:

Följ ämnen i artikeln