Lottas läckra påskbuffé
Uppdaterad 2020-04-03 | Publicerad 2007-03-31
På Lotta Voltaires påskbuffé finns förstås lax, lamm och ägg.
Men på ett nytt fantasifullt sätt.
– Jag älskar påsken, den handlar om mat utan alltför många krav och traditioner, säger Lotta Voltaire.
Låt dig inspireras!
Recept: Lotta Voltaire
Foto: Sara Ringström
Påsklamm med grillade citroner och grönsaker
Vårpotatis med krispig sockerärta och dill
Ryska ägg med tångkaviar
Påskhönans bröd
Ägg i vårdräkt
Brietårta med rädisa
Tårta på omeletter med örtfärskost och lax
Grissini buntade med eukalyptuskvistar
Filoknyten med mangold och lax
Curryägg på knäcke
Harissadip
Glasscitroner
Chokladtårta
Citronmarängpaj
FÖR HELA BUFFÉN BEHÖVS DETTA: