Boca tillbaka – på tre minuter

Arsenal såg ut att ha segern klar mot Boca Juniors i Emirates Cup.

Men på matchens 22 sista minuter kom gästerna igen och räddade 2-2.

– Vi spelade med bra fart i 60 minuter, säger Arsene Wenger.

Arsenal tog ledningen i träningsturneringen Emirates Cup mot Boca Juniors efter 29 minuter. Gervinho spelade elegant fram till Robin van Persie som satte 1-0.

– Han är väldigt intressant för han ger oss alternativ på båda kanterna och i mitten, säger managern Arsene Wenger till klubbens hemsida.

I andra halvlek valde Wenger sedan att möblera om rejält. Fransmannen gjorde inte mindre än sex byten men Arsenal behöll ändå initiativet.

Vände på tre minuter

Bara minuter efter vilan kunde nyinsatte Aaron Ramsey öka på till 2-0 efter vackert förarbete av Carlos Vela, även han inhoppare. Men det blev ingen seger för London-laget.

Efter 68 minuter reducerade Viatri och tre minuter senare var Boca ikapp. Mouches mål till 2-2 blev matchens sista.