Uppdaterad 21.20 | Publicerad 19.04

Succé för Hugo Larsson, 20.

Svensken blev matchhjälte när Frankfurt besegrade Borussia Mönchengladbach.

Efter att ha uttryckt sin besvikelse över att ha blivit petad i Sveriges match mot Azerbajdzjan lämnade Hugo Larsson landslagssamlingen. Anledningen till det beskrevs som en ”lättare skadekänning”.

Sedan han kom tillbaka till Frankfurt har han dock varit i spel och hemma mot Borussia Mönchengladbach gjorde han säsongens andra mål.

Larsson höll sig framme i straffområdet där han omarkerad sköt in 1–0. Han firade med att sätta handen för ena örat och pekfingret över läpparna.

20-åringen har nu gjort två mål på fyra ligamatcher den här säsongen.

Målet blev också matchavgörande. Frankfurt vann med 2–0.

I en annan del av Europa fortsatte succén för Sebastian Nanasi, 22. Svensken gjorde mål för tredje matchen i rad för Strasbourg.

Nanasi gjorde 3–2-målet i bortamatchen mot Lille i den 66:e minuten. Matchen slutade 3–3 efter ett sent straffmål för Lille.

På fyra ligamatcher har Nanasi gjort tre mål. Noterbart är att han enbart spelade tio minuter i sin första match, då han blev mållös.