"Allt är möjligt"

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2010-12-12

Ny Zlatanshow när Milan körde över Bologna

Zlatan frispelade Boateng snyggt till 1–0, satte 3–0 själv och var allmänt dominant när Milan körde över Bologna.

Just nu kan inget stoppa supersvensken.

– Allt är möjligt. Vi är med i kampen om alla pokaler, säger Zlatan.

Milan hade lekstuga mot Bologna i matchen med den märkliga starttiden på söndagsförmiddagen. Lekledare? Zlatan Ibrahimovic.

– Allt är möjligt. Vi är med i kampen om alla pokaler. Vi måste fortsätta, inte slappna av. Det är många matcher kvar så vi får prata om ligatiteln vid ett annat tillfälle, säger Zlatan till nyhetsbyrån AFP.

Redan efter tio minuter skojade han till det när han chippassade fram Boateng till 1-0. Robinho, som verkar ha hittat formen, placerade kyligt in 2-0 innan halvleken var över.

Stark Zlatan fixade trean

I andra halvlek var Zlatan stark när han bröstade ner Pirlos smörpass, höll undan sin försvarare och bredsidade in trean. Svenskens nionde för säsongen.

Med en kvart kvar att spela kom Seedorf in. Det första han gjorde var att fixa en straff. Åt Bologna. En dåligt slagen straff av Di Vaio som Abbiati tog hand om, och Bologna lyckades inte ens fixa antydan till dramatik.

– Vi vann med 3–0. Det var en hård match. Det är första gången vi spelar lunchtid (matchen startade 12.30), det var inte lätt men vi vann och det är det vikigaste.

Ekdal inbytt efter halvtid

Albin Ekdal fick inte plats i startelvan, men släpptes in direkt i andra för att hjälpa till i reduceringsjakten.

Dagens andre svensk gjorde inte bort sig på något sätt, men hade svårt att skapa något då krisklubben Bologna var klasser sämre än Milan. Ett Milan som bekvämt tuffar på i toppen av Serie A och sätter press på de jagande lagen.