...men Milan tog viktig seger mot Palermo

En före detta Malmö FF-spelare kan ha avgjort serie A.

Emil Hallfredssons drömmål mot Juventus innebär att Inter kan rycka ytterligare i ligan.

Oavgjort Pavel Nedveds Juventus fick bara oavgjort mot Reggina.

Efter 3–0 hemma mot Palermo hänger Milan med i den italienska ligans toppstrid. Kaká satte två straffar och Pippo Inzaghi gjorde ett mål när Milan rätt enkelt manövrerade ut Palermo, som fick Bovo utvisad i början av första halvlek.

Däremot tappade Juventus mycket oväntat poäng mot bottenlaget Reggina.

Barilla gav hemmalaget ledningen innan Alessandro Del Piero kvitterade på straff direkt efter paus.

I den 69:e minuten slog så blixten ned i Buffons högre kryss. Islänningen Emil Hallfredsson – med ett förflutet i bland annat Malmö FF – dunkade in 2–1 från cirka 30 meter.

Nu stod sig Regginas ledning i endast fyra minuter – Cristiano Zanetti sköt kvitteringen till 2–2 – men Juventus tappade två tunga poäng i jakten på Inter.

Zlatan & Co tar sig an Napoli på bortaplan under söndagskvällen.