Efter 2-2 hemma mot Sunderland buade Tan åt sitt eget lag.

”Han är fantastisk i rollen som fotbollsvärldens Bond-skurk”, skriver Sportbladets Erik Niva på Twitter.

Det har varit stökigt i Cardiff den senaste tiden. I går valde klubbägaren Vincent Tan att sparka managern Malky Mackay.

”Ut med Tan”

Vid lördagens möte med Sunderland visade fansen sitt missnöje genom att hålla upp banderoller med texten: ”Ut med Tan” och ”Tack ska du ha Mackay”.

Matchen i Cardiff slutade 2-2.

Hemmalaget fick en drömstart när Jordon Mutch tryckte in 1-0 efter sex minuter. Med 20 minuter kvar på klockan utökade Frazier Campbell till 2-0 och matchen såg ut att vara avgjord.

Men Steven Fletcher reducerade med en tå i den 83:e minuten och på stopptid kvitterade Jack Colback.

Buade åt sina spelare

Cardiff-ägaren Vincent Tan såg irriterad ut efter att hans lag tappat 2-0-ledningen.

Innan han lämnade läktaren vände han sig mot planen och buade åt sina egna spelare. Något Tan blir hårt kritiserad för på sociala medier.