Nytt mål av urstark Zlatan

Uppdaterad 2011-10-27 | Publicerad 2011-10-26

Nocerino gjorde hattrick för Milan

Nocerino hade en stor kväll på San Siro och Zlatan gjorde säsongens andra ligamål.

Milano/Stockholm. Zlatan Ibrahimovic var relativt osynlig fram till den 73:e minuten.

Då visade han sin styrka.

Han tog sig förbi sin försvarare och rullade sedan iskallt in bollen.

– Vi är på rätt väg, säger Zlatan till Sportbladet efter 4-1-segern mot Parma.

Zlatan Ibrahimovic låg bakom Antonio Nocerinos ledningsmål när han spelade in bollen i straffområdet.

Parmas försvar var passivt och Nocerino kunde enkelt forcera in 1-0.

Sedan skulle det dröja till den 73:e minuten innan Zlatan skulle blixtra till igen.

Antonio Cassano skarvade fram en boll och Zlatan var utstark och tog sig förbi sin försvarare. Sedan rullade han enkelt in 3-0 bakom Parmas målvakt Antonio Mirante.

Det var hans första ligamål sedan premiären mot Lazio.

– Det kändes bra, jag fick en bra passning av Cassano, säger Zlatan till Sportbladet.

Hattrick av Nocerino

I helgen var det Kevin-Prince Boateng som stod för kanonerna. Han gjorde tre mål när Milan vände och vann mot Lecce med 4-3.

I kväll gjorde Nocerino en repris.

Han tog ned en boll på bröstet utanför Parmas straffområde och dunkade sedan in bollen med sin vänster fot. Mirante var på bollen men kunde inte förhindra den från att gå in.

På stopptid gjorde sedan Nocerino hattrick när han nickade in bollen från nära håll.