Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-11-07

Två självmål på sju minuter när Gunners hänger på i toppstriden

Hemmaförsvararen Ronald Zubar styr olyckligt in Arsenals 1-0-mål efter hörna.

Arsenal sätter press på toppduon Chelsea och United.

Med god hjälp av två hemmaförsvarare tog Londonlaget tre viktiga poäng i tätstriden efter 4–1 mot Wolverhampton.

Fabregas svarade för matchens vackraste mål.

Inom loppet av sju minuter hade Wolves-försvararna Ronald Zubar och Jody Craddock gett gästande Arsenal ledningen med 2–0.

Det första baklängesmålet kom efter en hörna då en trängd Zubar skickade in bollen i eget nät.

Det andra var desto mer olyckligt.

Arsenal kontrade i en två mot en situation då Eduardo försökte chippa bollen över en ensam Craddock. Mittbacken fick bollen mot huvudet innan den seglade in bakom en chanslös Wayne Hennessey i hemmamålet.

Upp jämsides med United

Redan i slutminuterna av första halvlek punkterade sedan Cesc Fabregas matchen då han avslutade ett vackert anfall fram till 3-0.

Arsenal kontrollerade matchen fullständigt i andra halvek och Arsjavin kunde öka på till 4–0 innan Wolves tröstmålade i slutminuterna.

Gunners är nu uppe på samma poäng som United, som under söndagen möter serieledande Chelsea.