Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-03-01

Tung förlust mot Sampdoria – ligaguldet i praktiken borta

Uppgiven David Beckhams Milan föll mot Sampdoria och hamnar allt längre ifrån toppduon Inter och Juventus.

Milan är i praktiken borta från striden om serie A-titeln.

Efter 1–2 borta mot Sampdoria har laget elva poäng upp till Inter – med en match mer spelad.

Milan var piskat att vinna mot Sampdoria för att hänga med Inter och Juventus i tabelltoppen. Men utan Kaká, Ronaldinho och Seedorf fick Milan en tuff eftermiddag i Genua.

Antonio Cassano fixade 1–0 i den 33:e minuten efter att Marius Stankevicius nickat fram bollen. Gianpaolo Pazzini ökade på sex minuter in i den andra halvleken.

Pato reducerade med tio minuter kvar och hade en boll till inne, men Emersons mål blev bortdömt.

Milan har nu elva poäng upp till Inter, som kan öka på ledningen ytterligare under söndagskvällen. Då ställs Zlatan & Co mot Roma.