Dagens namn: Maurits, Moritz

Barcelonas målvakt ut på bår

Uppdaterad 21.33 | Publicerad 19.25

Otäcka scener i La Liga.

Barcelonas målvakt Marc-André ter Stegen, 32, landade illa och fördes till sjukhus.

– Jag tror det är en allvarlig skada. När han lade sig ner på planen kunde du se det direkt, säger Barcelonas tränare Hansi Flick enligt nyhetsbyrån AFP.

Det var i slutet av första halvlek borta mot Villarreal som Barcelonas målvakt tillika lagkapten landade illa.

Marc-André ter Stegen gick ut för att plocka ner en hörna och landade illa på gräset. Lagkamraterna var direkt framme hos tysken och kallade på lagläkarna.

– Nej, nej, nej. Vad händer här? säger TV4:s expert Christopher Kviborg i sändningen.

Ut i tårar

Vid första anblick såg det ut som att han hade slagit i huvudet i gräset, men snabbt stod det klart att det var höger knä det rörde sig om.

Han vårdades på planen i flera minuter och fördes ut på bår och såg ut att vara i tårar när han höll händerna framför ansiktet.

Till sjukhus

Den spanska tidningen Mundo Deportivo skriver att ter Stegen fördes till sjukhus för vidare undersökningar och röntgen.

Vid skadetillfället lede Barcelona med 2–1 efter dubbla mål av Robert Lewandowski.

Barcelona vann med 5–1 och toppar La Liga efter maximala 18 poäng p åsex matcher.