Guidetti utbytt när Celtic tappade poäng

Publicerad 2014-09-21

Tuff start i nya klubben

John Guidetti, 22, har inte fått någon pangstart i Celtic.

Svensken byttes ut med kvarten kvar när det skotska mästarna bara fick 1-1 mot Motherwell på Celtic Park.

”Väldigt frustrerande i dag men fansen var fantastiska, som alltid”, skriver Guidetti på Twitter.

Celtic fortsätter att ha problem under nye managern Ronny Deila.

På söndagen möblerade norrmannen återigen om i laget och gav John Guidetti chansen från start som ensam anfallaren. Men 22-åringen hade, likt hela Celtic, en tuff dag på jobbet.

Det närmaste Guidetti kom ett mål var ett hårt skott som strök ribban.

”Väldigt frustrerande idag men fansen var fantastiska, som alltid. Ni förtjänar mer. Vi kommer fortsätta köra på och med hårt arbete kommer det lossna”, skriver Guidetti på Twitter.

Celtic hamnade i underläge i den 19:e minuten när John Sutton chockade hemmalaget och gjorde ledningsmålet.

Fem poäng bakom

I andra halvlek kvitterade Celtic när inbytte Kris Commons gjorde mål på straff i 68:e minuten och räddade hemmalaget från ett totalt fiasko. Efter 76 minuter byttes Guidetti ut mot ett annat av klubbens nyförvärv, serben Stefan Scepovic. Celtic pressade på i slutet av matchen men lyckades inte få hål på Motherwell.

Publiken visade återigen sitt missnöje på slutsignal och Celtic är nu fem poäng bakom serieledarna Dundee United.