Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2010-02-24

Cech skadad och laget blåsta på straff

Carlo Ancelotti var tillbaka på sin gamla hemmaarena för att möta forna rivalen Inter.

Det slutade med en mardrömskväll för den italienska tränaren och hans Chelsea.

Laget blev blåsta på en straff, förlorade med 1-2 och fick målvakten Peter Cech skadad.

– Det var ett resultat alla förväntat sig, säger Inters manager José Mourinho till TV6.

Diego Milito behövde tre minuter på sig. Sedan skickade han upp John Terry på läktaren och smekte in en höger insida vid Peter Cechs högra stolpe. Sedan fortsatte bara motgångarna för Chelsea.

”Hade blåst straff där”

I slutet av den första halvleken slet Salomon Kalou sig fri till höger, klev in i straffområdet och drogs ner bakifrån av Interbacken Walter Samuel. Men domaren Manuel Enrique Mejuto Gonzalez.

Ett litet hopp tändes ändå hos Ancelotti när samme Kalou kvitterade efter 51 minuter. Men bara fyra minuter senare släckte Esteban Cambiasso det igen med sitt 2-1.

– Det var ett resultat alla förväntat sig. Det var en bra fotbollsmatch, inte jättevacker men en väldigt bra fotbollsmatch, säger Inters manager José Mourinho till TV6.

Cech skadad

Som om inte det vore nog för Chelsea skadade sig även målvakten Peter Cech. Tjecken tog ner en höjdboll helt ohotad men halkade när han skulle sätta igång spelet.

27-åringen vinkade direkt för byte och linkade ut med hjälp av medicinsk personal. Det är ännu oklart hur allvarlig skadan är.

Det som ändå kan glädja London-laget är att de fick med sig ett bortamål inför returen.