Colorado segrare mot Dallas

Rapids-spelarna jublar.

Det finns dåliga, sämre och rent av usla tillfällen att göra självmål på.

George John valde det kanske allra sämsta – förlängningen av MLS-finalen.

Dallas-backen styrde bollen in i de egna nätmaskorna och tvingades se hur målet avgjorde hela mästerskapet till Colorados fördel.

George John styr in 2–1 för Colorado i eget mål.

Idrott är som bekant grymt ibland – och om du skulle opponera dig mot det påståendet lär Dallas försvarare George John ha ett och annat att säga.

Självmål – i förlängningen

Final i den amerikanska proffsligan i fotboll Major League Soccer, förlängning och mindre än kvarten kvar till straffar.

Då kom bollen in från kanten, studsade på George John i eget straffområde, ställde den egna målvakten och innebar 2–1 för Colorado 17 minuter in i förlängningen

Dallas orkade aldrig resa sig och Colorado kunde därmed ta sin första MLS-titel.

– Fotboll är ett elakt spel. Det är strid på kniven i 90 minuter. Sedan avgörs det med ett otursmål. Det känns verkligen hemskt just nu, säger Dallas-tränaren Schellas Hyndman.