Publicerad 2012-02-09

Ska ha satt handen i ansiktet på målvakten – försvaras av Milan

Ännu en förlust.

Och ännu ett bråk där Zlatan var inblandad.

Han anklagas av Juventus för att ha satt handen i ansiktet på målvakten Storari.

– Ibrahimovic gjorde ingen vacker sak, säger Juve-backen Chiellini.

Juventus vann den första semifinalen i italienska cupen.

Förlust med 2–1 för Milan och även en förlust av prestige och självförtroende inför seriefinalen som väntar om två veckor drygt.

Milan är inne i en tung period och precis som i mötet med Napoli senaste blev det tjafs och bråk på planen.

– Ibrahimovic har inte mördat någon, men det han gjorde var varken mer eller mindre än samma sak som han gjorde i söndags, sade efteråt Giorgio Chiellini.

Den italienske landslagsbacken var upprörd under matchen efter tjafset som uppstod vid en hörna, mellan Zlatan och målvakten i hans gamla klubb, Marco Storari.

Försvarar Zlatan

Chiellini och hela Juventus hävdar att Zlatan satte åtminstone ett finger i Storaris ansikte och sa något riktigt fult.

– Han gjorde mot vår målvakt precis som han gjorde med Napolis Aronica, sade Chiellini efteråt till medier på plats.

Han var så arg att han direkt efter slutsignalen hamnade i bråk med Milans andretränare, Tassotti, om just situationen mellan Zlatan och Storari.

– Tassotti försvarade Ibra, jag Storari, säger Chiellini.

Milan tillbakavisar helt anklagelserna om att Zlatan skulle gjort något fel.

– Jag orkar inte ens kommentera det här. Ibrahimovic anklagas hela tiden för minsta sak, det är absurt, säger Milans tränare Max Allegri.

MIlan pressat av skador

Enligt klubben munhöggs Storari och Zlatan bara och ”Ibra” ska då ha viftat med fingret mot målvakten när de stod tätt, ansikte mot ansikte, inget annat. Tv-bilderna tycks ge Milan stöd.

Domare Mazzoleni gjorde heller ingenting.

Helt klart är att Milan när pressat av alla skador, det dåliga spelet och resultaten den senaste veckan.

Zlatan gjorde en blek första halvlek men vaknade i andra och fick då med sig laget, men det räckte inte.

”Ibra” själv pratade inte efter matchen. Juventus målvakt ville tona ner bråket när han mötte medierna.

– Det är sådant som händer, inget att snacka om, säger Storari.