Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2005-10-19

Vilka mästartakter.

Chelsea fullständigt pulveriserade Real Betis på onsdagskvällen.

Fyra mål av fyra spelare i tre olika lagdelar imponerar stort.

Chelsea genomförde en i det närmaste perfekt match. Betis var inte dåliga – men var ändå helt chanslösa över 90 minuter.

Och Betis hjälpte sina värdar på traven – de första två målen var frukter av misstag från spanjorernas sida.

Efter 24 minuter gav Varela bort bollen till Michael Essien – som med en fin passning friställde Didier Drogba. Drogba, som dessförinnan missat öppet mål, rullade enkelt in 1-0.

Vid 2-0, strax innan halvtid, var det Doblas i Betis-målet som stod för en tavla. En till synes enkel frispark av Frank Lampard tappade Doblas ned rakt framför fötterna på Carvalho som bara hade att stöta in 2-0.

Chelsea blev bättre och bättre ju längre matchen led.

Målskörden fördubblades under den andra halvleken. 3-0 placerade Joe Cole in – hur kallt som helst – efter en framspelning av Essien.

4-0 var ett mästerverk.

Lampard passade Shaun Wright-Phillips som forsade fram på högerkanten. Inlägget hamnade hos Crespo som distinkt nickade in slutresultatet.

Efter tre matcher i Champions League har Chelsea fortfarande inte släppt in något mål.

Vändning i Madrid

I Madrid såg Mikael Dorsin och hans Rosenborg ut att ha något stort på gång. Norrmännen ledde i halvtid med 1-0 efter mål av Roar Strand.

Men i den andra halvleken gav Real Madrids spelmässiga övertag utdelning.

Jonathan Woodgate kvitterade i den 48:e minuten och fyra minuter senare var det 2-1 efter mål av Raul.

Senare fyllde Helguera och Beckham på med varsitt mål.

I samma grupp vann Lyon hemma över Olympiakos, 2-1, och toppar tabellen med full pott efter tre matcher.

Två svenskar från start

I Belgien spelade Anderlecht med både Christian Wilhelmsson och Pär Zetterberg från start.

De två mittfältarna gjorde klart godkända insatser, men Anderlecht var numret för litet.

Djibril Cissés volleyskott efter hörna i den första halvleken blev matchens enda mål.

Anderlecht har nu inlett Champions League med tre raka 1-0-förluster.

Chelsea och Liverpool toppar gruppen med sju poäng var.

Milan mållösa

I Milano hade PSV-försvaret en svettig afton. Men de gjorde det bra. Milan avlossade 25 skott mot mål - utan att det blev särskilt farligt.

PSV kunde hålla nollan och fick med sig en poäng hem till Eindhoven.

Den andra matchen i grupp E - Fenerbahce-Schalke - slutade även den oavgjort - 3-3.

Porto besegrade Inter med 2-0 i grupp H och matchen mellan Rangers och Artmedia slutade 0-0.