Youssef El-Arabi i Marockos landslag.

Granada kunde besegra Málaga med 3-1 på fredagen.

Stor hjälte blev Youssef El-Arabi som gjorde lagets alla tre mål.

Därmed dubblade anfallaren sin målskörd för säsongen.

Granada och Málaga ligger i mitten av La Liga och på fredagen ställdes lagen emot varandra. Efter en mållös första halvlek satte det fart i den andra.

Hemmalaget Granada kunde ta ledningen efter 48 minuter genom anfallaren Youssef El-Arabi. Málaga fick in en kvittering men resten skulle handa om El-Arabi.

Sjätte målet för säsongen

Strax efter Málagas kvittering gjorde El-Arabi sitt andra mål för kvällen och med kvarten kvar fullbordade han sitt hattrick. Efter matchen fick El-Arabi ta med sig matchbollen hem som en souvenir.

De tre målen innebär att El-Arabi dubblar sin målskörd för den här säsongen i La Liga.

I fredagens andra match ställdes Osasuna mot Almeria. Där var det bortalaget Almeria som var starkast och efter mål från Rodri kunde laget vinna med 1-0.