Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2011-01-26

Har gjort fem mål på två matcher

FORMSTARK Dimitar Berbatov har gjort fem mål på två matcher.

Underläge 0–2 och knappt 20 minuter kvar av matchen.

Då Vaknade Manchester United, gjorde tre mål på sexton minuter och säkrade tre tunga poäng borta mot Blackpool.

Därmed är avståndet ner till tvåan Arsenal fortfarande intakt – fem poäng.

Manchester Uniteds Dimitar Berbatov är i en hysterisk form just nu.

I helgens match hemma mot Birmingham (5–0) gjorde bulgaren hattrick och igår gjorde han två mål till.

Fem poäng ner

Berbatov gjorde viktiga 1-2 i den 72:a minuten och sedan säkrade han tre poäng åt Premier Leauge-ledarna med 3-2-målet i den 88:e matchminuten – hans femte mål på två matcher.

Berbatov har nu gjort nitton mål i årets liga och leder skytteligan, fem mål framför tvåan Carlos Tevez.

Viktig seger

Kvitteringen stod succécvärvningen Javier Hernandez för och segern gör att United fortfarande har fem poäng ner till tvåan Arsenal.

– Det här resultatet kan ha stor betydelse när ligan ska summeras. Det säger alla att mina spelare kan åstadkomma mycket när vi spelar på topp, säger Uniteds tränare Alex Ferguson.