Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2010-01-23

Gjorde fyra mål när Manchester United krossade Hull hemma

Wayne Rooney hade en rätt trevlig eftermiddag.

Wayne Rooney har fått upp ångan.

Mot Hull gjorde engelsmannen fyra mål – bland annat ett äkta hattrick på elva minuter.

Manchester United vann till slut med 4-0.

Manchester United öppnade starkt mot Hull, och lagets viktigaste spelare – Wayne Rooney – presenterade sig redan i den åttonde minuten när han gjorde 1-0 på en retur på skott från Paul Scholes.

Sedan fortsatte trycket, men om inte Hulls målvakt Boaz Myhill stod ivägen så saknades skärpan i avsluten, och Hull var inte ofarliga när de fick chansen även om det inte var alltför ofta.

Gjorde hattrick – på elva minuter

Och det dröjde ända till den 82:a matchminuten innan nerven dog.

Rooney ökade då på till 2-0 samtidigt som en Hullspelare låg skadad, och sedan nickade han in 3-0 och gjorde 4-0 av bara farten och gjorde då ett äkta hattrick på elva (!) minuter.

Manchester United är ny serieledare i Premier League efter segern, men både Chelsea och Arsenal har mindre matcher spelade och kan gå förbi.