Nära rejäl skräll för Mancini

Uppdaterad 2013-10-03 | Publicerad 2013-10-02

Hade ledningen till 78:e minuten

I sin första match som ansvarig för Galatasaray ställdes Roberto Mancini emot de italienska mästarna Juventus.

En tuff match men Mancini och hans mannar lyckades kriga till sig ett kryss efter att ha haft ledningen fram till den 78:e minuten.

Galatasaray sparkade förra veckan sin tränare Fatih Terim och i veckan utsågs Roberto Mancini till hans efterträdare. I kväll gjorde italienaren debut som tränare för sin nya klubb och det i Champions League mot de italienska mästarna Juventus, på bortaplan.

En tuff match men Galatasaray visade styrka och kunde efter 36 minuter ta ledningen genom den notoriska målskytten Didier Drogba. En ledning som stod sig halvleken ut och långt in på den andra halvleken.

Juventus vände i den andra

Juventus låg på i den andra halvleken mot ett kämpande Galatasaray. Med tolv minuter kvar av matchen fick så till slut Juventus in en kvittering. Efter att ha fått straff kunde Arturo Vidal sätta 1-1 för "Den gamla damen". Med bara tre minuter kvar av full tid nickade sedan Fabio Quagliarella in 2-1 och då trodde nog de flesta på en hemmaseger. Galatasaray hade dock inte gett upp. Bara minuten efter Juventus ledningsmål kunde Umut Bulut kvittera för Galatasaray efter en passning från Drogba.

Ett resultat som stod sig matchen ut och en bra start för Roberto Mancini i sin nya klubb.

Juventus har öppnat årets Champions League med två raka kryss och möter i nästa match Real Madrid som i kvällens omgång avfärdade Köpenhamn med 4-0. Galatasaray å sin sida tog sina första poäng efter att i första matchen förlorat med 6-1 mot Real Madrid.