Veckans recept
Uppdaterad 2015-09-23 | Publicerad 2015-09-11
Vego paneng med sjögräsnudlar – 460 kcal per portion
Ingredienser för 4 portioner
1 dl saltade cashewnötter
300 g sjögräsnudlar
Salt & peppar
1 burk kokosmjölk (400 g)
2 msk röd currypaste
1,5 st röd paprika
0,5 st broccolistånd
0,5 st purjulök
1 msk raspolja
125 g torkade sojastrimlor
Gör så här
Lägg sojastrimlorna i blöt i 20 minuter. Hetta upp en stekpanna med olja och bryn sojastrimlor i några minuter. Strimla purjolök och skiva paprika. Tillsätt grönsakerna i stekpannan. Stek några minuter och tillsätt currypasta, kokosmjölk, salt och peppar. Låt koka ihop 10 minuter och blanda ner nudlarna. Strö på nötter och servera.