Hoppa till innehållAftonbladet

Imorgon Chokladens dag

Välkommen till Godare!

Uppdaterad 2021-12-16 | Publicerad 2021-11-25

Godare julmagasin med mat till julens alla fester.

Äntligen är det dags för glöggmingel, julbord och nyårsfest!

Den här julen vill vi att det ska gnistra lite extra och smaka ännu mer.

Därför har vi fyllt Godares julmagasin med massor av inspirerande recept och tips från Sveriges populäraste matprofiler.

  • Häng med på Sofia Henrikssons glöggmys med både sött och salt.
  • Markiz Tainton tar julbordets klassiker till en ny nivå och bjuder på smakrika nyheter.
  • Med Tareq Taylors fiffiga köttebulleknep går rullandet som en dans.
  • Filip Poon lagar en av sina absoluta favoriter och uppmanar alla ”spiskrigare” att också ha roligt i köket.
  • Grönare julbord med växtbaserat är ”otroligt mycket bättre än du tror”, tipsar Gustav Johansson.
  • Matparet Mattias och Cecilia H Larsson dukar upp en festlig nyårsmeny som är både lättlagad och supergod.
  • Och vill du veta hur du gör den perfekta nyårsdesserten. Ayla Canpunar har svaret: Pannacotta med nya, läckra toppings.

Gemensamt för alla dessa matprofiler är att de har egna program på tv-kanalen Godare – Sveriges enda renodlade kanal för mat-tv.

Godare är också namnet på Aftonbladets matsajt där du möter profilerna och hittar tusentals recept, tips och matiga reportage. Vi hoppas att du njuter av julmaten i det här magasinet under hela december och om du vill ha ännu mer recept och inspiration säger vi som alltid: Vi ses på Godare, i alla kanaler – i mobilen, på datorn, tv:n, i tidningen eller på sociala medier. God jul!

.

Finns i butik och digitalt här, 25 november - 15 december.