Hoppa till innehållAftonbladet

Imorgon Chokladens dag

Omelettrulle med svamp, mortadella, ost och rucola

Omelettrulle med svamp

Omelettrulle med svamp, mortadella, ost och rucola. Smakerna är från det italienska köket och mål­tiden är lättlagad för hela familjen. Receptet är hämtat från Aftonbladets magasin – Paolos mat.

Rotolo di frittata con funghi, mortadella, formaggio e rucola

Omelettrulle med svamp, mortadella, ost och rucola

  • Ingredienser

  • bakplåtspapper
  • olivolja, för penslingen
  • salt och svartpeppar
  • 4 msk mjölk
  • 4 ägg
  • 4 äggvitor
  • salt och svartpeppar
  • olivolja
  • 2 vitlöksklyftor
  • 40 g rucola
  • 200 g champinjoner, eller annan svamp
  • 100 g taleggio, eller annan smakrik ost t. ex. västerbottenost
  • 250 g mozzarella
  • 150 g mortadella, skivad

Gör så här