Hoppa till innehållAftonbladet

Imorgon Chokladens dag

Spenat- och parmesanfylld kyckling

Fyll kycklingen med en härlig röra av spenat och parmesanost.

Spenat- och parmesanfylld kyckling. Rulla in en god fyllning med härliga smaker i kycklingen. Låt den sköta sig själv i ugnen och servera med en läcker blandad sallad. Vill du har en sås till passar tzatziki utmärkt.

Spenat- och parmesanfylld kyckling

  • Ingredienser

  • 2 dl riven parmesanost
  • salt och svartpeppar
  • 1 citron, rivet skal
  • 2 vitlöksklyftor
  • 250 g spenat
  • smör , att steka
  • 600 g kycklingfilé, eller lårfilé
  • Servera med

  • groddar eller skott
  • 10 rädisor
  • 1 gurka, liten
  • 80 g färsk spenat

Gör så här

Följ ämnen i artikeln