Tog strupgrepp på Premier League-kollegan

Åtta dagar kvar till VM i Brasilien.

Då stod Raheem Sterling för en brysk tackling på Antonio Valencia - som svarade med att ta strupgrepp på Premier League-kollegan.

Bägge spelarna visades ut.

Roy Hodgsons England förbereder sig för fullt inför stundande VM i Brasilien. Efter 3-0-segern mot Peru i helgen reste ”Three Lions” till Miami och på onsdagen tog de sig an Ecuador.

Då passade Wayne Rooney - vars position i det engelska landslagets ifrågasattes i samband med Peru-matchen - på att göra mål. 28-åringen höll sig framme på ett inlägg och rakade in 1-1 från nära avstånd i den 29:e minuten.

Slog till med drömmål

Rickie Lambert - som nyligen kritade på för Liverpool - satte sedan 2-1 till England i början av den andra halvleken och ”Three Lions” såg ut att gå mot en planenlig seger.

Men med 20 minuter kvar att spela slog Michael Arroyo - till vardags hemmahörande i Atlante i mexikanska ligan - till med ett drömmål fram till 2-2.

Det hade blivit matchens snackis - om det inte vore för det som skedde i den 79:e minuten.