Dagens namn: Tekla, Tea

Fälld i straffområdet – varnad för filmning

Uppdaterad 2011-09-16 | Publicerad 2011-09-15

Tottenham tappade poäng efter straffkaos

Ett ungt Tottenham fick bara 0-0 borta mot Paok Thessaloniki i Europa Leagues gruppspel.

Detta efter att Harry Kane fällts i straffområdet – men blivit varnad för filmning.

Domaren var i fokus när Tottenham gästade Paok i premiären av Europa League. Detta efter två omdiskuterade straffsituationer.

Paoks straff slogs om

I den 28 minuter kom Harry Kane loss till vänster i straffområdet och fälldes. Men istället för att få en straff varnades Kane för filmning.

Det var istället Paok som fick straff bara fem minuter senare. Lino klev fram och slog behärskat in bollen – men domaren blåste av.

Darrade från elva meter

En av Paoks spelare var för snabb in i straffområdet och straffen fick tas om. Då darrade Lino och slog bollen utanför målet.

Matchen slutade istället 0-0 och båda lagen får nu inleda jakten på Rubin Kazan i gruppen. De slog irländska Shamrock Rovers med 3-0 i sin match.